Jette Gejl arbejder med det organisatoriske som materiale og genstandsfelt. Hun er interesseret i de normative og konventionelle strukturer vi befinder os i – og forsat er med til at skabe, i kraft af vaner og sociale relationer. I samarbejde med kunstnere, forskere, politikere og publikum, skaber Gejl et kunstnerisk rum i en given, velkendt kontekst. Her reorganiserer hun vante kodeks og udfordrer velkendte måder at organisere sig på, for derigennem at skabe nye erkendelser der kan udvide opfattelsen af os selv og hinanden. Hendes kunstneriske tilgang orienterer sig mod projektformatet, hvor hun udfordrer værkbegrebet, udstillingssituationen, publikumsdeltagelse, såvel som kunstens autonomi og kunstner- og publikumsrollen.

I mange af Jette Gejls værker er der fokus på en umiddelbar, affektive og kropslig genkendelighed. Værkerne inviterer så at sige publikum ind på sikker grund, der så alligevel etablerer et skred i det normale. Det vi registrerer og umiddelbart kender tager pludselig en ny drejning. De fleste af værkerne har tilmed brug for en direkte kontakt med modtageren for at kunne frigive hele det æstetiske potentiale. Igennem interaktion peger værkerne altså på muligheden for at kunne forskyde tingene og gør opmærksomme på nye vinkler af gængse handlingsrum.

 

Contact 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus posuere interdum diam eget semper. Pellentesque purus turpis, vehicula et posuere ultrices, dictum vitae turpis. Cras porta enim justo, a tempus arcu ullamcorper in.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Address

Jette Gejl Kristensen
Frue Kirkeplads 1,1
8000 Aarhus C
Denmark

Phone
+45  2615 6710